Η εταιρεία GO GAS TSAKIRIDIS ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1985 με κύρια δραστηριότητα την προμήθεια υγρών καυσίμων και λιπαντικών.

Έκτοτε έχει διαμορφώσει ένα ισχυρότατο προφίλ, αναγνωριζόμενη ως εκ των κορυφαίων εταιρειών στο χώρο. Η ισχυρή αυτή θέση της, της επιτραπεί να εξασφαλίζει προς όφελος των πελατών της υψηλής αναγνωρισιμότητας προϊόντα σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.

Με συνεχή αναβάθμιση και εκσυγχρονισμό των υποδομών της, καθώς διαθέτει νέες σύγχρονες πιστοποιημένες δεξαμενές, τελευταίας τεχνολογίας αντλίες, σύστημα εισροών – εκροών, έχει
διαμορφώσει ισχυρές σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες της.
Αφουγκραζόμενη τις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών της φροντίζει να διευρύνει συνεχώς την γκάμα των προϊόντων της. Στις εγκαταστάσεις της, εκτός από υψηλής ποιότητας υγρά και αέρια καύσιμα, μπορείτε να προμηθευτείτε καινοτόμα προϊόντα υψηλών προδιαγραφών και πιστοποιημένης ποιότητας. Ειδικότερα διατίθενται λιπαντικά, ειδικά χημικά πρόσθετα, αξεσουάρ και
είδη θέρμανσης των μεγαλύτερων κατασκευαστών.

Στις παρεχόμενες υπηρεσίες της περιλαμβάνονται ο έλεγχος 5 σημείων, η αλλαγή λιπαντικών και η έκδοση κοινοχρήστων.
Μία ομάδα καταρτισμένων στελεχών φροντίζει για την ποιοτική και άμεση εξυπηρέτηση σας.

Η εικοσιτετράωρη λειτουργία της, όλες τις ημέρες του χρόνου, με παρουσία εργαζομένου διασφαλίζει την ικανοποίηση των πελατών της οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.
Για την κατά το δυνατό πληρέστερη ικανοποίηση των πελατών της, λειτουργεί ένα ιδιαίτερα καλαίσθητο mini market προσφέροντας τρόφιμα και ποτά, είδη καπνού, είδη κινητής τηλεφωνίας, αξεσουάρ αυτοκινήτων και τεχνολογίας.Η εταιρεία GO GAS TSAKIRIDIS διαθέτει πρατήριο καυσίμων στην Κατερίνη Πιερίας και δραστηριοποιείται στο χώρο των καυσίμων με συνέπεια και υπευθυνότητα.
Η ιστορία της GO GAS TSAKIRIDIS ξεκίνησε το 1985, με την επωνυμία ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ – ΚΙΝΗΤΗΡΙΑ ΔΥΝΑΜΗ και με κύρια δραστηριότητα της επιχείρησης, την προμήθεια υγρών καυσίμων και λιπαντικών. Στη συνέχεια εν έτη 2006, έγινε πλήρης ανακαίνιση των εγκαταστάσεων του πρατηρίου καυσίμων, με νέες σύγχρονες πιστοποιημένες υποδομές σε δεξαμενές και αντλίες, συστήματα εισροών – εκροών και αυτόματους πωλητές. Το 2011 η επιχείρηση μετατράπηκε σε εταιρεία με την επωνυμία GO GAS TSAKIRIDIS.
Σήμερα, χάρη στην πολυετή παρουσία της στο χώρο έχει καταφέρει να χαράξει μια μεγάλη και ξεχωριστή πορεία στον κλάδο των καυσίμων και πλέον αριθμεί χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες που έχουν απολαύσει της υπηρεσίες και τα προϊόντα της. Ειδικότερα, στη γκάμα των προϊόντων και των υπηρεσιών της, θα βρείτε υγραέριο κίνησης, καύσιμα, λιπαντικά, αξεσουάρ αυτ/των, πέλλετ, κάρβουνα και μπρικέτες. Σε συνεργασία, με τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρείες στον χώρο των υγρών, αερίων, στερεών καυσίμων και λιπαντικών είναι σε θέση να προσφέρει στους πελάτες της προϊόντα κορυφαίας ποιότητας, σε ανταγωνιστικές τιμές. Διαθέτει, επίσης, δύο οχήματα μεταφοράς πετρελαίου θέρμανσης και πραγματοποιεί κατ’ οίκων διανομές πετρελαίου θέρμανσης.
Επιπλέον, στις παρεχόμενες υπηρεσίες της περιλαμβάνονται ο έλεγχος 5 σημείων, η αλλαγή λιπαντικών και η έκδοση κοινοχρήστων.
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, στο χώρο της εταιρείας μας λειτουργεί ένα ιδιαίτερα καλαίσθητο mini market στο οποίο θα βρείτε τρόφιμα και ποτά, είδη καπνού, είδη κινητής τηλεφωνίας, αξεσουάρ αυτοκινήτων και τεχνολογίας.
Η ομάδα των καταρτισμένων στελεχών της εταιρείας μας φροντίζει για την ποιοτική και άμεση εξυπηρέτηση σας 24 ώρες το 24ωρό, 365 ημέρες το χρόνο, με συνέπεια και υπευθυνότητα.