Μενού
Το καλάθι σας

Η εταιρεία

Η εταιρεία GO GAS TSAKIRIDIS ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1985 με κύρια δραστηριότητα την προμήθεια υγρών καυσίμων και λιπαντικών.

Έκτοτε έχει διαμορφώσει ένα ισχυρότατο προφίλ, αναγνωριζόμενη ως εκ των κορυφαίων εταιρειών στο χώρο. Η ισχυρή αυτή θέση της, της επιτρέπει να εξασφαλίζει προς όφελος των πελατών της, υψηλής αναγνωρισιμότητας προϊόντα σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.

Με συνεχή αναβάθμιση και εκσυγχρονισμό των υποδομών της, καθώς διαθέτει νέες σύγχρονες πιστοποιημένες δεξαμενές, τελευταίας τεχνολογίας αντλίες, σύστημα εισροών – εκροών, έχει
διαμορφώσει ισχυρές σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες της.
Αφουγκραζόμενη τις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών της φροντίζει να διευρύνει συνεχώς την γκάμα των προϊόντων της. Στις εγκαταστάσεις της, εκτός από υψηλής ποιότητας υγρά και αέρια καύσιμα, μπορείτε να προμηθευτείτε καινοτόμα προϊόντα υψηλών προδιαγραφών και πιστοποιημένης ποιότητας. Ειδικότερα διατίθενται λιπαντικά, ειδικά χημικά πρόσθετα, αξεσουάρ και
είδη θέρμανσης των μεγαλύτερων κατασκευαστών.

Μία ομάδα καταρτισμένων στελεχών φροντίζει για την ποιοτική και άμεση εξυπηρέτηση σας.

Για την κατά το δυνατό πληρέστερη ικανοποίηση των πελατών της, λειτουργεί ένα ιδιαίτερα καλαίσθητο mini market προσφέροντας τρόφιμα και ποτά, είδη καπνού, είδη κινητής τηλεφωνίας, αξεσουάρ αυτοκινήτων και τεχνολογίας.

Το 2017 δημιούργησε τον όμιλο NEST GROUP και την κατασκευή ενός νέου ηλεκτρονικού καταστήματος με την επωνυμία CAROTTO.