Μενού
Το καλάθι σας

Όροι χρήσης

Όροι χρήσης
Εξετάστε τους ακόλουθους όρους και κανονισμούς πριν προβείτε στην παραγγελία σας. Σας ενημερώνουμε ότι πριν την παραγγελία σας, συμφωνείτε να δεσμευτείτε από αυτούς τους κανόνες.

1. Όριο ηλικίας

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Carotto.gr πωλεί προϊόντα μόνο σε άτομα ηλικίας άνω των 18 ετών και διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την πώληση σε αντίθετη περίπτωση.

2. Ώρες λειτουργίας

Το Carotto.gr είναι ηλεκτρονικό κατάστημα και, ως εκ τούτου, είναι προσβάσιμο στους επισκέπτες/πελάτες του 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. Ωστόσο, η τηλεφωνική ή ηλεκτρονική επικοινωνία με το κατάστημα είναι εφικτή εντός των ωρών 9:00 – 20:00, καθημερινές και Σάββατα 9:00 – 15:00

3. Περιγραφή Υπηρεσιών

Το Carotto.gr παρέχει πλήρεις υπηρεσίες για την απόκτηση των προϊόντων του. Αυτές οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν αγορά μέσω διαδικτύου, ταχυδρομείου, fax, τηλεφώνου, επιβεβαίωση της αγοράς σας, επιλογή όρων πληρωμής, σωστή συσκευασία, αποστολή στο χώρο σας με ασφάλεια και απόδειξη ή τιμολόγιο δελτίο αποστολής.

4. Παραγγελία
Στο ποσό που αναγράφεται στο site περιλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%, αλλά δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα μεταφοράς. Οι τιμές αναφέρονται στην αντίστοιχη σελίδα του site, όπου ο χρήστης επιλέγει τον τρόπο με τον οποίο επιθυμεί να γίνει η αποστολή/πληρωμή, ή μπορείτε να τις δείτε λεπτομερώς στην απόδειξη που θα λάβετε με την αγορά σας. Το Carotto.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για οτιδήποτε συμβεί πέρα από ό,τι μπορεί να ελεγχθεί, δηλαδή δεν ευθύνεται για απώλεια, καθυστερημένες παραγγελίες ή διακοπή τηλεφώνου, ηλεκτρικού δικτύου, λογισμικού προγράμματος ή άλλων συστημάτων. Παρόλα αυτά, παραμένει στη διάθεση των χρηστών-πελατών του για την εξομάλυνση τυχόν προβλημάτων.

5. Επιβεβαίωση Παραγγελίας
Από το Carotto.gr θα λάβετε ενημέρωση που θα επιβεβαιώνει την παραγγελία σας, μέσα σε 24 ώρες από την ηλεκτρονική της καταχώρηση και μόνο τότε, η παραγγελία καθίσταται δεσμευτική. Σας προτρέπουμε να τυπώσετε αυτή τη σελίδα και να την κρατήσετε ως απόδειξη, μέχρι να λάβετε τη νόμιμη απόδειξη του προϊόντος. Η παραγγελία σας θα επιβεβαιωθεί με e-mail, fax ή/και sms. Στην απόδειξη που θα συνοδεύει το προϊόν σας κατά την παραλαβή του, θα βρείτε ολόκληρο το ποσό αγοράς, συμπεριλαμβανομένων όλων των εξόδων και φόρων που μπορεί να είναι υποχρεωτικά. Σε περίπτωση που το επιθυμείτε, υπάρχει η δυνατότητα έκδοσης τιμολογίου αντί απλής απόδειξης, αλλά θα πρέπει να έχει προηγηθεί σχετική ενημέρωση.

6. Συσκευασία
Το Carotto.gr είναι υπεύθυνο για την εξασφάλιση του σωστού πακεταρίσματος των προϊόντων σας, το καθένα σύμφωνα με τις ιδιαιτερότητες του. Το πακετάρισμα περιλαμβάνει συσκευασία ασφαλείας, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά, για την καλύτερη προστασία τους. Αν παρόλα αυτά εντοπισθεί προϊόν κατά την παραλαβή του, το οποίο δεν είναι άρτιο, τότε με χρέωσή μας θα γίνει η αντικατάστασή του, αφού προηγηθεί άμεση τηλεφωνική ενημέρωση από τον πελάτη. Το Carotto.gr διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου του προϊόντος, ώστε να αποφανθεί για την κατάστασή του και εάν φέρει ευθύνη ο πελάτης ή όχι.

7. Παράδοση
Η παράδοση των προϊόντων πραγματοποιείται, εκτός των περιπτώσεων της αντικαταβολής, αφού το Carotto.gr λάβει ολόκληρο το ποσό της παραγγελίας. Η παράδοση γίνεται άμεσα από την ημερομηνία επιβεβαίωσης της παραγγελίας. Αναλυτική ενημέρωση φιλοξενείται στο κομμάτι «Αποστολές & Επιστροφές» του site (bottom). Στη χρονική περίοδο παράδοσης δεν περιλαμβάνονται καθυστερήσεις που οφείλονται σε απεργίες ή άλλες απρόοπτες καταστάσεις (βλέπε καιρικές συνθήκες κλπ.).

8. Κόστος Μεταφοράς
Το τελικό κόστος εξαρτάται από τον προορισμό (δυσπρόσιτες τοποθεσίες, ακριτικά νησιά, μέρη εκτός Ελλάδος), από τον όγκο και το βάρος της παραγγελίας. Σε κάθε περίπτωση, ο πελάτης ενημερώνεται για τη συνολική χρέωση πριν ολοκληρώσει την παραγγελία του.

9. Τρόποι πληρωμής
Οι πελάτες του Carotto.gr μπορούν να επιλέξουν από τις εξής επιλογές πληρωμής των παραγγελιών τους:
Αντικαταβολή κατά την παράδοση
Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Πιστωτική κάρτα


Η διεκπεραίωση κάθε παραγγελίας γίνεται εφόσον έχει γίνει εξόφληση τόσο για το συγκεκριμένο είδος, όσο και για τα έξοδα μεταφοράς.

10. Τρόποι αποστολής/παράδοσης
Ανάλογα με την διεύθυνση του παραλήπτη, η παράδοση των παραγγελιών γίνεται είτε από υπάλληλο της εταιρείας με ίδιο μέσο, είτε με συνεργαζόμενη υπηρεσία ταχυμεταφορών (courier), είτε μέσω πρακτορείου/ταχυδρομείου, σε ειδικές περιπτώσεις. Επιπλέον, ο πελάτης έχει την επιλογή να παραλάβει την παραγγελία του από το φυσικό κατάστημα της εταιρείας, κατόπιν συνεννοήσεως, χωρίς χρέωση.

11. Έκδοση απόδειξης/τιμολογίου
Η εταιρεία υποχρεούται να εκδίδει απόδειξη λιανικής πώλησης (ή τιμολογίου βάσει στοιχείων που ο πελάτης θα προσκομίσει) για κάθε αγορά.

12. Εγγύηση ποιότητας/επιστροφές
Η ομάδα του Carotto.gr, αξιοποιώντας την μακρά εμπειρία και τεχνογνωσία της στον χώρο της, εγγυάται την φύλαξη και συντήρηση των ειδών του καταλόγου του καταστήματος κάτω από επαγγελματικές συνθήκες. Επιπλέον, καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε κάθε είδος να παραδοθεί στον πελάτη σε τέλεια κατάσταση. Σε περίπτωση οποιοδήποτε ελαττώματος στο προϊόν ή στη συσκευασία του, ο πελάτης παρακαλείται να επικοινωνήσει με το Carotto.gr εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών, προκειμένου να δρομολογηθεί είτε η αντικατάσταση του προϊόντος, είτε η επιστροφή των χρημάτων με πίστωση σε τραπεζικό λογαριασμό ή πιστωτική κάρτα (όχι σε μετρητά).

13. Περιορισμοί Χρήσης
Ολόκληρο το περιεχόμενο του site είναι καταγεγραμμένο με βάση τη νομοθεσία της Ε.Ε. και προστατεύεται από τη διεθνή νομοθεσία για τα συγγραφικά δικαιώματα και τις διεθνείς συμβάσεις προμηθειών. Υλικό από το Carotto.gr καθώς και σχετικές υπηρεσίες, δεν μπορούν να αντιγραφούν, να διανεμηθούν ή να διαβιβαστούν με οποιοδήποτε τρόπο εάν δεν επιτραπεί από το
Carotto.gr Οι χρήστες του site μπορούν να κατεβάσουν ένα αντίγραφο μέρους ή ολόκληρου του υλικού για προσωπική, όχι εμπορική χρήση με την προϋπόθεση ότι δεν θα τροποποιήσουν το υλικό με κανένα τρόπο, ούτε θα σβήσουν ή θα αλλάξουν οτιδήποτε σχετικό με το copyright και το σήμα γνησιότητας. Όλο το υλικό σε αυτό το site παρέχεται για νόμιμη χρήση μόνο.

14. Περιορισμοί Ευθύνης
Το Carotto.gr gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τεχνικά λάθη οποιουδήποτε τύπου, τόσο στον υπολογιστή όσο και στο λογισμικό που χρησιμοποιεί, για προβλήματα στη σύνδεση με το δίκτυο ή για ανολοκλήρωτες, ασαφείς ή καθυστερημένες μεταδόσεις. Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται για ζημιές που προέρχονται από τη χρήση υλικού αυτής της διεύθυνσης.

15. Προστασία προσωπικών δεδομένων
Η συλλογή προσωπικών στοιχείων από το ηλεκτρονικό κατάστημα Carotto.gr γίνεται αποκλειστικά με γνώμονα την ενημέρωση και βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών του. Η εισαγωγή των στοιχείων αυτών από τον πελάτη στον ιστοχώρο Carotto.gr συνιστά έγγραφη συγκατάθεση για την χρήση τους με αυτό τον σκοπό. Η εταιρεία δεσμεύεται ότι δεν θα ενοικιάσει, πωλήσει ή προωθήσει τα στοιχεία αυτά προς οποιονδήποτε τρίτο για κανένα λόγο.

16. Τροποποιήσεις Όρων
Το Carotto.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιηθούν αυτοί οι όροι, όσον αφορά τις μελλοντικές παραγγελίες. Χρησιμοποιώντας το site, συμφωνείτε να δεσμευθείτε με αυτές τις τροποποιήσεις αλλά και με τους υπάρχοντες κανόνες λειτουργίας.

17. Τιμές προϊόντων
Ή ένδειξη "τιμή web" που αναγράφεται στα προϊόντα της σελίδας μας, Carotto.gr, σημαίνει ότι τα συγκεκριμένα προϊόντα έχουν διαφορετική τιμή εφόσον η αγορά τους γίνει μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος Carotto.gr από την τιμή στην οποία διατίθενται στο φυσικό μας κατάστημα. Το Carotto.gr δεν φέρει καμία ευθύνη και δεν καλύπτει διαφορές τιμών προϊόντων που αγοράσθηκαν από το φυσικό μας κατάστημα και ο πελάτης διαπίστωσε εκ των υστέρων την ύπαρξη του προϊόντος με χαμηλότερη τιμή στο Carotto.gr.